Legitimerad barnsjuksköterska
Som barnsjuksköterska på Märsta BUMM arbetar du brett med olika uppföljningar inom allergi/astma, eksem, magont och tillväxt och möter de patienter som är i behov av barnsjuksköterskans kompentens. Du planerar dina egna mottagningsbesök som kan vara medicinuppföljningar, samtal och samverkan med skola och BVC.
Vi söker dig, barnsjuksköterska som är flexibel och lösningsfokuserad i ditt arbete och som drivs av att arbeta med barn, ungdomar och deras föräldrar. Vi ser gärna att du är van och trivs med att arbeta i team och besitter en god samarbetsförmåga då vi har ett prestigelöst samarbete mellan olika yrkeskategorier.

Barnläkare Specialist i Barn-och ungdomsmedicin
Vi söker nu fler barnläkare till vårt team och söker dig med stort engagemang och som brinner för att skapa kvalitet i vården och i mötet med patienten. Vi erbjuder en hög flexibilitet i arbetet vilket innebär att du till stor del självständigt kan styra din egen arbetstid, konkurrenskraftig lön och möjlighet till distansarbete. Arbetsuppgifterna är sedvanliga som vid en öppen pediatrisk mottagning.

Sök jobbet på: jobb@marstabumm.se